Avisartikler

Billede22

Billede23

Klik på ovenstående for fuld størrelse

I alt går der i øjeblikket 14 elever mellem 13 og 18 år på dagskolen, der har fire lærere og 2 pædagoger ansat. Skolen har en driftsoverenskomst med kommunen og opgaven går ud på, at give eleverne mulighed for at tage afgangsprøven.
“Vi vil gerne have, at eleverne ønsker at komme i skole. Det kræver den rigtige gruppe af voksne, der ikke bare er ansatte, men er professionelle”, fortæller skoleleder Bjarne Melchiorsen.
Også elevernes forældre kan mærke, at det ikke er en almindelig folkeskole, der børn går i.

“Vi ringer forældrene op hver fredag, også når det har været en god uge, til forskel fra, hvad de måske tidligere har oplevet. Det handler heller ikke kun om at få taget en afgangseksamen, vi prøver også, at skaffe eleverne videre i uddannelse eller andet”, siger skolelederen.