Coronatider

Lørdag:Lukket
Søndag:Lukket

Kære elever og forældre.
I forbindelse med genåbningen af Norddal, vil vi alle opleve nogle store forandringer. Det betyder at eksempelvis skoledagene til en start bliver kortere og vi skal til at udvikle helt nye vaner. Det betyder også at undervisningen kommer til at forløbe anderledes, end vi er vant til, idet at så meget af undervisningen som muligt kommer til at foregå udenfor og vil hovedsageligt tage udgangspunkt i grundfagene, dansk, engelsk og matematik. Det er en helt ekstraordinær situation vi befinder os i, men vi er sikre på at vi i fællesskab kan finde en ny hverdag der bliver lige så god, lærerig og sjov, som den vi blev revet ud af, da vi blev sendt hjem.
Vi glæææææder os til at se jer igen.
VIGTIGT! VIGTIGT! VIGTIGT! VIGTIGT! VIGTIGT! VIGTIGT! VIGTIGT! VIGTIGT! VIGTIGT!
Instrukser for hygiejne og adfærd på dagskolen Norddal.

Eleverne bliver opdelt i 3 hold. De 3 hold møder forskudt af hinanden med et kvarters mellemrum, lige som at holdenes frikvarterer og frokost er forskudte. Frokosten vil bestå af en færdigsmurt sandwich og en flaske vand ( der vil være 2-3 forskellige sandwich at vælge imellem )
Den 16. og 17. er der ikke frokost, da eleverne har fri omkring kl 11.00.
Holdene vil have hver deres lokale og de vil oftest blive undervist udenfor ( der er opstillet et stort telt til formålet ) eller være afsted på cykel til forskellige destinationer. Vi bestræber os således på at der meget sjældent er mere end et hold fysisk inde på skolen, med mindre vejret tvinger os til det. Det er derfor vigtigt at man er klædt på efter vejret.
Den 16, 17 og 20 april, vil undervisningen hovedsagelig tage udgangspunkt i sundhedsmyndighedernes vejledning for hygiejne og adfærd i forbindelse med Covid-19.
Den 16. vil eleverne blive undervist individuelt i korrekt håndvask.
Retningslinjerne for håndvask:
• Alle skal når de ankommer til skolen:
1. lægge deres mobiltelefon i skabet.
2. vaske hænder i mødelokalet.
• Vaske hænder, i mødelokalet i alle frikvarterer.

• Vaske hænder i mødelokalet før frokost og efter frokost, hvis man er på tur skal man af spritte sine hænder før og efter man har spist.
• Vaske hænder efter hver toilet besøg.
• Hvis man skal på toilettet i løbet af undervisningen spritter man også hænderne af inden man går ind i undervisningslokalet igen.
• Vaske hænder i mødelokalet inden man går hjem.
• ALLE skal holde god afstand til hinanden, mindst 2 meter. Ikke give kram, ikke dele mad og drikkevarer, ikke dele cigaretter eller e-cigaretter mv.
• ALLE skal nyse og hoste i sit ærme.

Man må ikke opholde sig i køkkenet, så enten er man i sit undervisningslokale eller også er man udenfor.
Hvis du eller nogen i din husstand udviser tegn på Covid-19, skal du blive hjemme i 48 timer efter at alle er friske igen.
Hvis man hoster, har ondt i halsen, har feber, har hovedpine, føler sig generelt sløj eller er ved at blive forkølet skal man ikke møde i skole.
Hvis eleven bliver sløj og får symptomer der kan relateres til Covid-19 bliver eleven sendt hjem, dette gælder også for personalet.
Hvis en elev eller en i elevens husstand får konstateret Covid-19, skal Norddals leder informeres om dette, således at Norddal kan tage nødvendige forholdsregler for at begrænse yderligere smitte. Paw Løvschall kan kontaktes hele døgnet på telefon 42780585.
Der er ikke morgenmad på skolen, så eleven skal have spist morgenmad hjemmefra.
Eleverne får udleveret skemaer torsdag den 16. og vil få skema og mødetider uge for uge.
Hvis elever nægter at overholde de retningslinjer der er udstukket af sundhedsmyndighederne, vil eleven blive sendt hjem for dagen.

Skriv til os

Ring til os